A C S I L s

L'Associació d'Estudis Integrals per a la Independència dels Lew Chewans

琉球諸語     English     Català     Castellano     Português     中  文 ( 简体字繁體字 )     한 국     Pусский

Benvingut a la pàgina principal de l'Associació d'Estudis Integrals per a la Independència dels Lew Chewans: ACSILs.

       ... Amb l'obtenció de la nostra independència del Japó i l'eliminació de totes les bases militars de les nostres illes, Lew Chewan desitgem assolir el nostre objectiu llargament desitjat de convertir-nos en una illa sobirana de pau i esperança que existeix en amistat amb altres països, regions i nacions del món. . ... No dubtem en la possibilitat de la independència, però volem prendre-ho seriosament tant com a objecte d’estudi com com a projecte polític. Volem tractar tant per a nosaltres com per als altres les qüestions relacionades amb la realització d’un Lew Chew independent. Quins són els passos que hem de seguir per assolir aquest objectiu? Quin tipus de processos descolonitzadors han pres altres colònies del món? Quin tipus de polítiques econòmiques s’haurien d’implementar abans i després d’haver assolit la independència? Estudiarem i discutirem multilateralment i exhaustivament la política, l’administració pública, les relacions internacionals, el concepte preceptiu del poble de Lew Chewan, la identitat, la revitalització lingüística, el dret lingüístic, l’art, l’educació, el gènere, el benestar públic, el medi ambient, la discriminació de les minories, les qüestions de disparitat. , colonialisme de colons i molt més. També durem a terme el desenvolupament de recursos humans per a la independència de Lew Chew. ... Basant-nos en aquestes col·laboracions de beca, també participarem en fòrums i comissions de les Nacions Unides, conferències internacionals, per dur a terme un moviment dirigit a la independència de Lew Chewan. ...

→  Prospecte  (Versió completa PDF en anglès)

Com unir-se a ACSILs
Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina. Tingueu en compte que els únics pobles Lew Chewan que rastregen les seves arrels ètniques a les illes Ryukyus i que aspiren després de la independència de Ryukyu poden formar part dels ACSILs.
La quota anual de soci és gratuïta (decisions preses per l'Assemblea General el 23 d'abril de 2022).
ACSILs es recolza amb donacions.

Quant a ACSILs

Reunions Acadèmiques

Esdeveniments i Simposis

ACSILs Declaració @ the Unied Nations Permanent Forum on Indigenous Issues - 17th session

Missatge d’ACSILs sobre el tractat sobre la prohibició de les armes nuclears (11 de Novembre de 2017) - Versió original (anglès)

Un informe d 'ACSILs per al Office of the United Nations High Commissioner for Human Rights (OHCHR),  United Nations Human Rights Council (UNHRC)
(Submitted on 22 March 2017)

L'Associació d'Estudis Integrals per a la Independència dels Lew Chewans (ACSILs)

 Youtube Channel

L'Associació d'Estudis Integrals per a la Independència dels Lew Chewans (ACSILs)

 "F.A.QFlyer (2015.04.15)<PDF en anglès>